Codin

Se ocupă de serviciile ONRC, ANAF, găzduiri

Codin este absolvent ASE Bucuresti, având peste 20 de ani de experiență în management si business development, în renumite companii din UK si SUA. Codin este vorbitor fluent de limba engleză.

Alexandra

Specialist relația cu clienții

Alexandra este absolventă de Filozofie și studentă la drept, cu peste 5 ani de experiență în relațiile cu clienții și cu autoritățile statului. Alexandra vorbește fluent engleza, franceza și poate susține un dialog la nivel conversațional în germană și spaniolă.

Amalia

Specialist relația cu clienții

Vorbitor fluent de rusa si engleza, Irina este persoana care va ține legătura cu dvs. pentru a completa dosarul necesar a fi depus la ONRC. Irina vorbește fluent engleza și rusa și are experiență în zona proiectelor cu fonduri europene. Irina este în prezent masterandă în management.

Mihai

Servicii contabilitate și consultanță fiscală

Mihai vă stă la dispoziție cu expertiza sa în domeniul financiar-contabil, al taxelor și impozitelor pe care compania dvs. le va plăti. Mihai vorbește fluent limba engleză. Mihai vă oferi 3 luni de asistență fiscală și contabilă, odată societatea dvs. înființată.

Bogdan (partener)

Resurse Umane și Salarizare

Bogdan este absolvent de drept și specialistul nostru în salarizare cu experiență de mai bine de 3 ani în domeniu. Bogdan vorbește fluent limba engleză. Cu Bogdan veți interacționa dacă veți opta, post înființare, pentru serviciile de salarizare oferite de noi.

Ionut (partener)

Servicii Legale

Absolvent al Facultății de Drept, Universitatea din București (1999) , Ionut este avocat in barourile Bucuresti si Cluj si are o experienta in dreptul muncii si in dreptul comercial, dreptul societar, consultanța corporatistă, contenciosul administrativ si contenciosul fiscal.

Alina (partener)

Servicii de traducere si interpretariat

Alina vă stă la dispoziție cu expertiza sa în serviciilor profesionale de traduceri inclusiv traduceri simultante, interpretariat, traduceri legalizate. Impreuna cu echipa sa, asigura traduceri de inalta calitate din engleză, franceză, germană, spaniolă, greacă, italiană, bulgară, poloneză, rusă, cehă, solvacă, olandeză, turcă, arabă, chineză, japoneză și ebraică.

Harald (partener)

Grafic Designer & SEO Specialist

Harald este colaboratorul nostru pe zona de grafi design și vă poate asista, după înființare, cu crearea logo-ului firmei și a altor materiale publicitare. Harald are, de asemenea, o experienta bogata in optimizaea de situri web.