• Politica noastra de confidențialitate se poate descărca de aici
  • Termenii și condițiile noastre se pot descărca de aici
  • Politica noastra de prelucrare a datelor se poate descărca de aici
  • Politica de livrare a serviciilor se poate descărca de aici
  • Politica de returnare a produselor se poate descărca de aici
Datorită automatizării și informatizătii Registrului Comerțului, întreaga procedură se poate defășura online. Aceasta implică mai puține drumuri pentru dvs. si pentru noi. Mai ales în condițiile traficului infernal din timpul zilei si a cozilor mari de la ghișeurile ONRC. Noi am gaist solutia prin care putem sa va garantam minumum de efort si stres in acest proces. 

Cum facem asta?
  • discutam cu dvs telefonic, ca sa intelegem exact ce nevoi de servicii aveti
  • transmitem si receptionam documentele dvs. prin mail sau Whatapp
  • va cerem minumum de documente si nu va pretindem sa ne inmanati documentele originale (simple copii scanate sau chiar pozate, sunt suficiente)
  • va transmitem documentele de semnat pe cale electronica, le puteti semna si ni le putet transmite inapoi scanate sau  pozate
  • ridicam noi de la notar procura semnata astfel incat singurul drum pe care il faceti pentru a va deschide firma sa fie drumul la notar.
  • depunem online la ONRC intreaga documentatie necesara, ridicam noi, actele de la ONRC. 
  • va tinem la curent cu starea dosarului, prin updat-euri trnamise pe whatapp sau prin email.
  • atam la coada de e cu totul atceva sa stai la coada sa ridici 5 sau 10 dosare decat sa stai pentru un singur dosar.
  • Scanam si va trnasmitem operativ actele scanate, ca sa le puteit avea in mailul de pe telefon, accesibile oricand aveti nevoie.
  • Retinem documentel lea sediu pana cand puteti veni sa le ridicati si va oferim posibilitatea de a ne intalni seara tarziu (cand se linisteste traficul) sau in weekend.
  • La cerere, va putem transmite prin curier actele obtinute, moment in care tot curierul va va obtine din  partea dvs semnatur ade primire, etc.
Garantăm 5 zile lucrătoare pentru operațiunile la ONRC:
Suntem una dintre firmele care procesează cel mai rapid clienții, datorită procesului automatizat de lucru. De aceea și putem promite că din momentul în care avem toate actele și semnaturile din partea dvs. va dura 5 zile lucrătoare pentru înființarea firmei dvs. și primirea actelor. Statistica ne-a arătat că în 90% din cazuri am reușit să ne ținem de promisiunea făcută de a livra actele în 5 zile lucrătoare de la primirea tututor documentelor și semnăturilor dvs.

Știm că alții pretind că ar dura 3 zile dar nu este chiar așa. Cele 3 zile reprezintă durata pe care ONRC și-o ia pentru a rezolva cererea. Sunt multe verificări de făcut de către ONRC, trebuie emisă o nota de plată, Nota de plata trebuie să ajunga in inboxul nostru, noi trebuie să plătim și chiar dacă se ajunge cu dosarul în faza în care pe situl ONRC dosarul este în starea "aprobat", în realitate tipărirea noilor acte dureză cel puțin 24 de ore, sau chiar 48 de ore uneori de aceea

Ce trebuie să faceți ca să nu existe întârzieri:
Este important să vă asigurați că ne-ați transmis toate actele, și că ați semnat procura notarială (dacă e înființare) respectiv delegația (dacă firma este înființată). Nu în ultimul rând, avem nevoie de specimenul dvs. de semnătură.

Daca avem procura și specimenul dar nu toate actele, nu putem depune (pentru că am fi respinși). Dacă avem procura și toate actele dar uitați să ne transmiteți specimenul de semnătură, de asemenea, nu putem depune.

Nicht. Die Qualität unserer Dienstleistungen ist eine der höchsten. Etwas, das bereits viele Kunden dazu veranlasst hat, uns an andere Kunden weiterzuempfehlen. Wir bieten niedrige Preise an, weil wir relativ neu auf dem Markt in Bukarest und Ardeal sind und es vorziehen, unser Kundenportfolio in diesen Bereichen zu erweitern.

Wir arbeiten seit mehr als zehn Jahren in Iași, Tulcea und Constața und verfügen daher über eine außergewöhnliche Expertise, die es uns ermöglicht, selbst die kompliziertesten Operationen bei ONRC zu bewältigen.

Aus Sicht der internen Prozesse haben wir wahrscheinlich einen der besten Workflows (weitgehend automatisiert), der es uns ermöglicht, die Dokumente, die beim ONRC eingereicht werden müssen, korrekt und schnell zu erstellen.

Wir hatten die Möglichkeit, den durch die Reduzierung der Verarbeitungskosten erzielten Gewinn zu vereinnahmen oder an unsere Kunden weiterzugeben und so unseren Kundenstamm zu erweitern.
Im Zusammenhang mit der Pandemie und dem höllischen Verkehr in Bukarest empfehlen wir wärmstens , die Interaktion auf ein Minimum zu reduzieren und die Operationen, die online gelöst werden können, durchzuführen. Für die meisten Operationen können wir online arbeiten, d.h. über Whatapp, E-Mail und Telefon.

Das spart beiden Parteien Zeit, Zeit, in der Sie Ihr Unternehmen dazu bringen können, mehr Geld zu verdienen, Zeit, die es uns ermöglicht, unsere Preise niedrig zu halten.

Wir können uns aber auch von Angesicht zu Angesicht sehen. Unser Firmensitz befindet sich am selben Ort, an dem wir wohnen. Deshalb können wir uns jederzeit von Montag bis Samstag zwischen 8:00 und 20:00 Uhr treffen. In Ausnahmefällen können wir uns auch nach 20:00 Uhr oder sogar am Sonntag treffen.

Bitte rufen Sie uns an, bevor Sie zu unserem Hauptsitz aufbrechen, um Ihre Verfügbarkeit zu bestätigen.,
Avantajele unui PFA:
  • Un PFA este mai simplu de înființat și mai ieftin la înființare pentru că nu veți plăti nici o taxă la ONRC
  • PFA-ul are nevoie de o evidenta contabila simplificata. cu toate acestea, nu vă recomandăm să încercați dvs să vă țineți evidența dacă nu aveți un solid background în domeniu.
  • Procedurile infiintare și repectiv desfiintare a unui PFA sunt mai simple și mai puțin costisitoare decât la un SRL. 
Dezavantajele unui PFA:
  • Impozitele la datorate la stat sunt mai mari decât la o microântreprindere pentru care plătiți un impozit de doar 3% la cifra de afaceri.
  • Aveți dreptul la maxim 5 coduri CAEN și pentru majoritatea codurilor ONRC pretinde acte doveditoare ale calificării dvs. care s-ar putea să nu existe.
  • O microintreprindere cu o cifră de afaceri mica ajunge să plateasca, în unele cazuri, mai putin ca o persoana fizica autorizată. 
  • Un PFA plateste, pentru veniturile realizate, un impozit de 10%. 
  • PFA-urile platesc si contributii sociale (CAS), respectiv 10% contributia de asigurari sociale de sanatate si 25% contributia de asigurari sociale (daca veniturile obtinute depasesc plafonul de 12 salarii minime brute pe economie). Baza de calcul a CAS-ului, dar nu poate fi mai mica de 12 salarii minime brute pe economie. Când veniturile dvs sunt în apropierea acestei cifre sau mai mici, povara fiscală devine mare